Carbid Festival 2023

Toegang

Het Carbid Festival is voor jong en oud toegankelijk. We vragen geen entree. Natuurlijk is het wel zo dat er de nodige kosten worden gemaakt voor het festival. Een gift stellen we dan ook zeer op prijs.

We zijn 'geopend' op 31 december tussen 13.00 en 18.00 uur.

Zone eigen risico
De bar is tussen 13:00 en 18:00 geopend!

Eten en drinken

In de feesttent is er de mogelijkheid om een hapje en drankje te bestellen. Dit kan uiteraard niet voor niets. Een biertje kost bijvoorbeeld €2,00. We accepteren ook de munten die eerdere edities zijn gekocht op het Carbid Fesitval.

Veiligheid

Veiligheid gaat boven alles. Om het Carbid Festival op een veilige manier te laten verlopen zijn de melkbussen in een stalen stellage geplaatst zodat ze geen kant op kunnen. Verder is deze stellage geplaatst op een veilige afstand van de feesttent. Betreden van het festivalterrein geschiedt op eigen risico. Het carbid schieten wordt alleen door de organisatie gedaan. Tip: neem gehoorbescherming mee!

Gepaste afstand tot de bussen in soms wel handig
Bijna klaar voor de groepsfoto

Organisatie

Het Carbid Festival wordt georganiseerd door twee vriendengroepen uit Gorssel. De leden zijn afkomstig uit Epse, Harfsen, Joppe en Gorssel.

Iedereen werkt mee op vrijwillige basis om er een mooi feest van te maken.

Bereikbaarheid

Het festivalterrein is gelegen de Hassinklaan net buiten Epse, parkeren kan op het parkeerterrein van de sporthal.
Geadviseerd wordt om met de fiets te komen, dan hoef je ook niet van en naar de parkeerplaats te lopen!

Ingang over 25 meter

Locatie

Het Carbid Festival vind plaats aan de Hassinklaan nabij de Reelaan.

Het advies is om met de fiets te komen, u kunt dan het dichtst bij parkeren, en u hoeft dan geen discussies te hebben over wie er terug rijdt!

Maak een routebeschrijving via Google Maps