Carbid Festival 2019

Sponsoren

Een Carbid Festival is bijna niet te organiseren zonder sponsoren! Ook voor dit jaar houden we ons weer aanbevolen als u ons wilt steunen in het organiseren van ons evenement.
Denk hierbij niet alleen aan financiele steun, maar we hebben ook veel materiaal nodig voor het evenement.

Wilt u ook sponsoren? Dat kan natuurlijk! Neem vrijblijvend contact op met de organisatie. Wilt u meer informatie over het sponsoren van het Carbid Festival? Download dan hier de sponsorfolder.

Hierboven alle sponsors die ons voor editie 2018 (weer) steunen bij het mogelijk maken van ons evenement, dank daarvoor allemaal!

Geld
Kruit funding infographic

Kruit funding

Vroeger ging je als je geld nodig had naar een bank, dan kreeg je dat, en kon je er iets mee gaan doen met daarbij de belofte het later terug te betalen.

Deze achterhaalde methode wordt steeds vaker vervangen door 'Crowd funding', mensen hebben ergens interesse in en geven daar geld aan uit met mogelijk als beloning een eindproduct of andersinds iets van het geen er met het geld de bedoeling is.

Dat kunnen wij natuurlijk ook! Zoals ieder jaar willen we het evenement afsluiten met een vuurwerk, maar wilt u daar een bijdrage voor leveren dan kan dat, middels onze 'Kruid fund' actie. Een vrije gift of fooi aan de bar is altijd welkom.

Locatie

Naast de sponsoren willen we ook de familie Schrijver bedanken voor het beschikbaar stellen van de grond, en het op tijd afmaaien van de maïs.

Zonder locatie zijn we natuurlijk nergens, dus super bedankt daarvoor!

Het terrein tijdens het opbouwen